CORONA-NIEUWS - ACCOMMODATIE IS ALLEEN MOGELIJK ALS DE INCIDENTIE STABIEL IS ONDER DE 100

(Vanaf 31 mei 2021) In de district Waldeck-Frankenberg ligt de incidentie op de vierde dag lager dan 100 op 60,1 - overnachtingen zijn alleen mogelijk als de incidentie stabiel blijft onder de 100 op 5 werkdagen.  
De Hessische deelstaatregering besloot op 12 mei 2021 dat ontspanning en toeristische overnachtingen in twee fasen mogelijk zijn als de incidentie in het district op ten minste vijf opeenvolgende werkdagen lager is dan 100 (fase 1) en in een tweede fase - na nog eens 14 dagen <100 of vijf dagen <50.

Appartement accommodatie op niveau 1: van twee huishoudens (plus gevaccineerd / genezen).

Appartement accommodatie op niveau 2: van twee huishoudens of tien personen (gevaccineerd / genezen / kinderen onder de 14 tellen niet mee).

Of gasten aan het geboekte verblijf kunnen beginnen, wordt daarom altijd ten vroegste 5 dagen voor aankomst beslist. Gasten dienen bij aankomst een negatieve test te overleggen plus twee keer per week (elke 3e dag) tijdens hun verblijf.

 

Algemene opmerking voor boekingen: Wij wijzen erop dat het de verantwoordelijkheid is van de boekende partij om de officiële instructies van de deelstaat Hessen / district Waldeck-Frankenberg op eigen verantwoordelijkheid uit te voeren. In die zin is de contractuele huurder ook jegens ons verantwoordelijk voor zijn medereizigers, zeker als deze niet tot het huishouden van de huurder behoren. 

Als Willingen tijdens uw boekingsperiode een algemeen verblijfsverbod heeft, kan uw boeking worden uitgesteld naar een latere datum of kosteloos worden geannuleerd. 

COVID 19 - BELANGRIJKE INFORMATIE OM TE RESERVEREN
De Hessische deelstaatregering heeft op 12 mei 2021 besloten dat versoepeling en toeristische overnachtingen in twee fasen mogelijk zijn als de incidentie in het district op ten minste vijf opeenvolgende werkdagen (niveau 1) en in een tweede fase - na een verdere 14 dagen onder de 100 of vijf dagen onder de 50.
Accommodatie in niveau 1: van twee huishoudens (plus gevaccineerd / genezen).
Accommodatie in niveau 2: van twee huishoudens of tien personen (ingeënt / genezen / kinderen onder de 14 tellen niet mee).


Of gasten aan het geboekte verblijf kunnen beginnen, wordt daarom altijd niet eerder dan 5 dagen voor aankomst beslist. Gasten dienen bij aankomst een negatieve test te tonen en tijdens hun verblijf twee keer per week (elke 3e dag). Algemene opmerking voor boekingen: We wijzen erop dat het de verantwoordelijkheid is van de persoon die de boeking maakt om de officiële instructies van de relevante deelstaat Hessen / district Waldeck-Frankenberg op eigen verantwoordelijkheid uit te voeren. In die zin is de contractuele huurder ook tegenover ons verantwoordelijk voor zijn medereizigers, vooral als deze niet tot het huishouden van de huurder behoren.

Aktuelle Verordnung der Hessischen Landesregierung vom 17.05.2021 - Lesefassung klick HIER

 

Er is geen algemeen gratis annuleringsrecht voor de gast vanwege subjectieve veiligheidsproblemen, ziekte, beperkingen van geplande vakantieactiviteiten of officiële vereisten of contactbeperkingen. Het is veeleer te verwachten van de gast, op eigen verantwoordelijkheid, zich actief in te spannen om aan de noodzakelijke eisen te voldoen en om te voldoen aan de officiële eisen.