Hoe het begon

Wij zijn Peter en Annet (inmiddels in de 50;-)), geboren en getogen in het mooie Drenthe. Sinds 2007 komen wij regelmatig in het Sauerland. In het begin overnachtten wij in een hotel of appartement. In eerste instantie om te skiën maar al snel kregen we door dat het in het Sauerland ook in de andere seizoenen prachtig is!

In 2009 kregen wij de kans om een vakantiewoning te kopen op een leuk, kleinschalig park in Willingen-Usseln. Samen met onze kinderen, toen 6 en 9, hebben we heel wat weekendjes en vakanties doorgebracht in Willingen. Veel geskied, maar ook in de andere seizoenen waren we regelmatig in Willingen te vinden. 

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en nog steeds gaan we met veel plezier naar het Sauerland. Nooit gedacht dat we zo lang naar dezelfde plek zouden gaan. En onze kinderen (inmiddels bijna volwassen) ook! Je komt echt in de vakantiestemming. De bergen, de bossen, de sfeer. En in Willingen is echt altijd wat te beleven! Je bent er echt even uit!

Onze insteek is altijd geweest dat we onze vakantiewoning willen verhuren, maar er ook zelf gebruik van willen maken. Daarom verhuren we niet intensief. Zo blijft het netjes en zijn we zelf ook in de gelegenheid om met enige regelmaat die kant op te gaan.

De komende tijd zullen wij regelmatig een blog plaatsen waarin we je tips zullen geven voor een fijn verblijf in het mooie Sauerland!

Lieve groet, Peter en Annet

 

Foto's: zomer 2009. Op het speelveldje / Op de Emmet, op loopafstand aan de achterzijde van het park